Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid Sort Elektrisk Grøn Eoxa2E40

B005NH2MY2
Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn
  • læder
  • gummisål
  • blødt fuldnarvet læder giver stor touch, pasform og vandafvisende komfort.
  • skum hælkappe hjælper pude og holde hælen på plads.
  • strategisk stud placering leverer væsentlig trækkraft på fast-jord pladser.
  • læder på vamp er vakuum pressede til en indvendig skum udskæring, hvilket skaber en subtil quiltet virkning.
  • high-density eva indersålen giver hurtig dæmpning for komfort og en tilpasset pasform.
Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn Nike Mænds Tiempo Genio Ii Læder Fg Fodbold Klampen Hvid, Sort, Elektrisk Grøn
Strandboulevarden 49, B-8 2100 København Ø 38 74 55 44, Adidas Originals Mænds Stan Smith Mode Sneakers Damp Stål Damp Stål Hvid nW21NVoFYY
CVR. 20615915

Jeg sad endag i den ambulante psykiatri og talte med et menneske, der havde søgt hjælp. Temaet var en hjerne, som gennem mange år havde været vant til at tænke i uendelige, overanalyserende tankemønstre. Vi talte om, om det overhovedet er muligt at ændre noget som helst, når 95% af tænkningen er ubevidst? Jeg er slet ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre, men jeg er også sikker på, at det ikke bare kan læres ved at sige nogle andre tanker. For de sølle 5% der er bevidst, forslår jo ingenting overfor 95% ubevidst tænkning. Dét er indlysende.

Hvad kan vi så gøre? Er det muligt at blive bare lidt fri af ubevidste mønstre? Ja, ifølge Dr. Bruce H. Lipton kan det underbevidste sind omprogrammeres. Vi blev allesammen programmeret (man kunne også sige 'præget'), da vi var små. Programmeringen startede faktisk før vi blev født - i livmoderen. Da prægningen allerede startede før vi blev født, kan vi ikke vide hvilke 'programmer', vi har. Vi var jo ikke bevidste på det tidspunkt.

Hvordan kan vi finde ud af, hvad 'programmerne' er?

Vi ved, at 95% af vores liv kommer fra det underbevidste program. Dvs. vores liv er pr. definition en 'udskrift' af vores underbevidste programmer.

De ting du kan lide, og som kommer let til dig i dit liv, er der, fordi du har et program, der gør det muligt for dem at være der. Programmerne støtter dig. Alt det du skal arbejde hårdt på, lægge stor indsats i eller kæmpe for at få til at ske, er et resultat af de programmer, der ikke støtter det.

Hvorfor lykkes tingene ikke?

Hvis du forsøger at finde et forhold, eller det aldrig rigtig lykkes dig at komme ind i et forhold, eller hvis du tænker, at det nok bare ikke er din skæbne at være i et forhold, så er det ikke sandt! Det handler om, at de programmer (holdninger, konklusioner, domme, ubevidste mønstre) din mor, far og familie (alle dem, der har haft indflydelse på dit liv) havde om relationer, ikke er støttende.

Den anden grund til at tingene kan være svære at få til at lykkes er, at du spiller disse 'programmer' 95% af tiden, ubevidst og uden at se dem. Det betyder, at du saboterer dig selvmindst 95% af tiden - uden at se det. Derfor har du indtil nu ikke kunnet forstå, hvorfor dine relationer ikke fungerede.

Hvad kan du gøre?

Hvis du ønsker at vide, hvad dine 'programmer' er, så se på det, der kommer let til dig i dit liv, for dér har duprogrammer, der støtter det. Hvis du har programmer der ikke understøtter dig, skal du kæmpe for at komme frem til det, du ønsker. Det er sådan du kommer til at vide, hvilke programmer du vil ændre. Spørg dig selv, 'hvor er problemerne i mit liv'? Hvis de f.eks. eksisterer i dit parforhold, ved du, at du er nødt til at ændre dine overbevisninger om parforhold - og så kan du arbejde på dig selv. Det handler allerførst om at anerkende, at mønstrene kommer fra programmeringen - og så kan du ændre dem.

Troen på at man kan tale med sit underbevidste sind, findes i bedste velgående. Folk prøver på det og opdager, at de bare spiller deres programmer igen. De bliver sure på sig selv, de bliver frustrerede, for "jeg bliver ved med at tale til mig selv og ingenting ændrer sig".

I dit bevidste sind er du som et væsen. Det underbevidste sind opfører sig derimod somen maskine, den optager, trykker på en knap, og afspiller. Så hvis du forsøger at tale med det underbevidste, som om der var nogen derinde, vil det blive frustrerende, for der er ikke nogen derinde til at høre efter.Det er nemlig ikke sådan, det underbevidste sind lærer noget og ændres.

De to sind lærer på forskellige måder.

Det bevidste sind kaldes og kan lære ved at læse en selvhjælpsbog, gå til et foredrag, se en video eller læse en artikel. Det er kreativt, "aha, jeg får en ide, nu ændrer jeg mit sind."

Det underbevidste sind er . Og det vigtigste ved et vanesind er, at du ikke vil have det til at ændre sig for hurtigt, for ellers falder vanerne fra hinanden. Dvs. det er modstandsdygtigt over for forandringer. Det er det første, vi skal indse. Det er ikke så nemt at ændre som det kreative sind.

Hvordan lærer det underbevidste sind?

Bemærk, at Reconnective Healing , som jeg tilbyder,er én af dem.

Husk altid at lege

Vianne

22.04.2017

Kilde: Is there a way to change subconscious patterns? Af Dr. Bruce H. Lipton/2015

Bruce Lipton har lavet en listeover mange forskellige Clarks Kvinders Leisa Higley Slide Sandal Rødt Læder MV5WLmY
. Han skriver, at de alle er effektive og kan omskrive underbevidste overbevisninger på kort tid.

18. september 2013 kl. 13.05

Fedt fedt fedt, mange tak for svar! :)

Puma Dame Mega Nrgy Turbo 2 Wns Crosstrainer Violet puma Sorthvid lAHZkIC

Variant af æblesnaps: Prøv Paradisæble. Halvererede i et syltetøjsglas, og vodka på. Vent en uges tid, og smag så. Vent evt. igen. Når smagen er tydelig, hældes over på flaske. Lad nu gå en måned eller to. Velbekomme.P.S. Kan muligvis sødes. Har ikke prøvet. Smagen er meget pikant og min kone siger lidt likøragtig.

18. september 2013 kl. 08.58

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

12. januar 2014 kl. 11.51

Hej MadsJeg er lige begyndt op kryddersnaps, og lidt i tvivle omkring alkohol, hvilken type vodka bør man anvende?Otto Svendborg

12. januar 2014 kl. 13.37

I udgangspunkt er al normal vodka glimrende til snaps. Jeg bruger enten den billigste fra Netto/Fakta/Aldi eller fra Tyskland.

22. november 2014 kl. 02.51

Kan man bruge æblerne til noget bagefter - en dessert?

Saucony Kvinders Forløser Iso Løbesko Sølv / Grå JgCd7V

Jeg synes at æblerne er kedelige efter en tur i vodkaen, men det er da et forsøg værd. Jeg plejer nu generelt set kun at bruge bær og frugter efter de har været i alkohol. Jordbær efter at have været i rom bliver f.eks. til en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k marmelade!!

Asics Dame Gt1000 6 LaufSko Blau porcelæn Blå / Røg Blå / Hvid 1456 pGJbuFe

Jeg lader kernerne komme med. Det giver en god smag. Ligesom jeg lader stenene sidde i kirsebærrene,når jeg lave kirsebærsovs til ris á la manden.

Nike Kvinders W Nsw Wr Jkt Gx Aj2974 Sort / Sort / Obsidian / Hvid 3clnMan9n

Hej Mads.Tak for virkelig God læsning.Jeg eksperimenterer i øjeblikket med æble/valnød (brune, da jeg ikke nåede de grønne). Jeg kører halv/halv, vodka på og trække i et år. Herefter er min plan at filtrere og lade stå i x år før jeg fortynder. Hvad tænker du?

Få endnu mere ud af Skyscanner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de bedste rejsetips, inspiration og tilbud.

Udforsk

Partnere

Virksomhed

Hjælp